Over ons

Een kijkje achter de schermen van Jaarrekening in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is ontstaan.

Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is ontwikkeld met onze eigen behoeften om een mooie en professionele jaarrekening op te stellen zonder hiervoor afhankelijk te zijn van een dure accountant. We hebben Jaarrekening in Excel 2.5 Pro voor intern gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is gemaakt met als doel om simpel en snel een jaarrekening op te stellen om zo vertrouwen op te bouwen bij belanghebbenden. Daarom hebben we ook ondersteuning ingebouwd voor het referentie grootboekschema 3.0.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 75.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel