Koop risicovrij met onze geld-terug-garantie

Als je Jaarrekening in Excel 2.5 Pro de komende 30 dagen niet leuk vindt, dan betalen wij je graag 100% van je geld terug. Zonder vragen te stellen.

Jaarrekening in Excel 2.5 Pro

Eenvoudig de jaarrekening opstellen voor al je ondernemingen of die van je klanten.
Heb je een administratiekantoor of accountantsbureau? Kies dan de commerciële of unlimited licentie.

Persoonlijke licentie
Voor persoonlijk gebruik (rapportages maken van eigen organisaties)
197eenmalig

(normaal €249)

 • Gebruik voor eigen ondernemingen
 • Ondersteuning & Updates voor 1 jaar
Unlimited licentie
Voor commercieel gebruik (incl. rapportages maken voor klanten)
347eenmalig

(normaal €449)

 • Ook gebruik voor klanten/relaties
 • Ondersteuning & Updates levenslang

Consolidatie in Excel

Snel geconsolideerde cijfers opleveren zonder dure software? Met Consolidatie in Excel kan dat!

Persoonlijke licentie
Voor persoonlijk gebruik (consolidatie van je eigen ondernemingen)
97eenmalig

(normaal €129)

 • Gebruik voor eigen ondernemingen
 • Ondersteuning & Updates voor 1 jaar
Unlimited licentie
Voor commercieel gebruik (incl. consolidaties voor klanten)
197eenmalig

(normaal €249)

 • Ook gebruik voor klanten/relaties
 • Ondersteuning & Updates levenslang

Financieel Rapport in Excel

Maak (tussentijdse) financiële rapportages voor je bedrijf of voor je klanten. Vergelijk resultaten met vorig jaar of de begroting.

Persoonlijke licentie
Voor persoonlijk gebruik (rapportages maken van eigen organisaties)
197eenmalig

(normaal €249)

 • Gebruik voor eigen ondernemingen
 • Ondersteuning & Updates voor 1 jaar
Unlimited licentie
Voor commercieel gebruik (incl. rapportages maken voor klanten)
347eenmalig

(normaal €449)

 • Ook gebruik voor klanten/relaties
 • Ondersteuning & Updates levenslang

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over Jaarrekening in Excel 2.5 Pro?

Heb ik Microsoft Excel nodig?

Ja dat is nodig. Jaarrekening in Excel 2.5 Pro vereist Microsoft Excel 2007 of hoger (PC/Mac). Als je Excel eenmaal hebt geïnstalleerd op je computer – ben je klaar om dit pakket te gebruiken. We adviseren om de nieuwste versie van Excel te gebruiken, dat is momenteel Excel 2021 of 365.

Kan ik de template op meer dan één computer gebruiken?

Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is een op Excel gebaseerde toepassing, dus je installeert en gebruikt het op je eigen lokale computer of laptop.

Je kunt het natuurlijk downloaden naar elke computer die je hebt – maar je moet je ervan bewust zijn dat het lokaal werkt. Het wordt daarom aanbevolen dat je de template opslaat in een map die toegang tot de cloud heeft. We raden je aan tools als OneDrive, Google Drive of een vergelijkbare toepassing te gebruiken.

Kan ik dit sjabloon ook op mijn Mac gebruiken?

Jazeker. Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is geschikt voor bijna alle apparaten waarop Excel is geïnstalleerd. Dus ook voor je Mac. We adviseren dat je Excel 2021 (365) of hoger gebruikt. De macro’s zijn op een Windows-machine opgenomen. Die werken helaas niet op een Mac. Neem je eigen macro op of gebruik de handmatige methode.

Welke garantie geven jullie?

We hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven. Wij nemen al het risico, zodat jij dat niet hoeft te doen. Natuurlijk willen we graag weten waar je moeite mee hebt. Laat het ons weten en we helpen je graag verder…

Werkt Jaarrekening in Excel 2.5 Pro ook met OpenSource software zoals OpenOffice?

Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is speciaal ontworpen voor Microsoft Excel. De werking van de template is niet getest of gegarandeerd met OpenSource Software zoals OpenOffice of Google Spreadsheets.

Hoe hef ik de beveiliging op?

Als je iets wilt wijzigen in Jaarrekening in Excel 2.5 Pro dan kan dat. Hef de beveiliging op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Wees voorzichtig. En vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Moet ik een jaarlijks terugkerend bedrag betalen voor Jaarrekening in Excel om het te blijven gebruiken?

Nee! Er zijn geen jaarlijkse kosten met Jaarrekening in Excel. Je koopt het softwarepakket en je kunt dit gebruiken voor de bedrijven zoals de door jou gekozen licentie toestaat. Je aankoop omvat 1 jaar ondersteuning en updates.

Na 1 jaar is er een optionele verlenging voor onze voortdurende ondersteuning en de nieuwste updates.

Wat kost ondersteuning & updates na 1 jaar?

Nadat jouw 1 jaar volledige ondersteuning en updates verlopen is, moet je jouw licentie verlengen als je toegang tot ons ondersteuningsteam wilt en de nieuwste productupdates, bugfixes en nieuwe functies wilt kunnen gebruiken. Je kunt je licentie snel en eenvoudig met 50% korting op de normale prijs verlengen binnen 60 dagen na de vervaldatum van de oorspronkelijke licentie.

Is het ook geschikt voor een BV of VOF?

Ja. Jaarrekening in Excel 2.5 Pro is geschikt voor elke rechtsvorm. Gebruik je eigen rekeningschema of pas het standaard rekeningschema aan. Lees hier hoe het werkt.

Hoe installeer ik dit pakket?

Installatie is heel eenvoudig. Download Jaarrekening in Excel 2.5 Pro via de downloadlink in de bevestigingsemail of via jouw account. Kies een locatie waar je het bestand wilt opslaan. Pak het ZIP-bestand uit. Open vervolgens het bestand.

Hoe is de ondersteuning geregeld?

Met Jaarrekening in Excel 2.5 Pro ben je binnen 5 minuten aan de slag. We helpen je graag verder als je even vastloopt met het sjabloon. Je vindt op deze site ook de handleiding.

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we onze producten betaalbaar.

Ons supportbeleid vind je hier.

Hoeveel jaarrekeningen kan ik maken?

Je kunt Jaarrekening in Excel 2.5 Pro gebruiken voor al je eigen ondernemingen. Wil je een jaarrekening maken voor een vriend of familielid, klant of relatie bestel dan de Commerciële licentie.

Kan ik Jaarrekening in Excel 2.5 Pro gebruiken voor mijn klanten?

Wil je een jaarrekening maken voor een vriend of familielid, klant of relatie? Bestel dan de Commerciële licentie.

Waarom zijn sommige cellen beveiligd?

Als gebruiker van Jaarrekening in Excel 2.5 Pro hoef je alleen de witte en blauwe cellen te vullen/wijzigen. Grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd om onbedoelde overschrijving ervan te voorkomen.

Hoe breid ik mijn tabellen uit?

Als een van de tabellen bijna vol is, dan kun je die uitbreiden. Maak eerst een backup! Hef dan de beveiliging van het blad op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Voeg daarna nieuwe regels tussen bóven de laatste regel. Kopieer vervolgens een gehele regel (die formules bevat) helemaal naar beneden tot de laatste regel. Vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Wat krijg ik voor het verlengen van mijn ondersteuning & updates?

Het verlengen van je licentie biedt een extra jaar ondersteuning en software-updates. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat je bij ons terecht kunt voor financiële planning en Excel-gerelateerde ondersteuning. Je blijft ook software-updates ontvangen om te zorgen voor lokale compatibiliteit en geweldige nieuwe functies en verbeteringen!

Wat gebeurt er met mijn Jaarrekening in Excel na 1 jaar, stopt het met werken?

Nee. Als je licentie verloopt, werkt je sjabloon zoals altijd, tenzij er iets verandert met de Excel-omgeving zelf. Je hebt gewoon geen toegang tot het downloaden van de software (sjabloon of bonussen), ontvangt geen productupdates en kunt ons vriendelijke team niet om ondersteuning vragen.

Klaar om je jaarrekening op te stellen?

Sluit je aan bij tientallen klanten die Jaarrekening in Excel 2.5 Pro gebruiken. Koop zonder zorgen met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Bestel Jaarrekening in Excel 2.5 Pro >